Copy of Curs d’elaboració de pa artesanal

Copy of Curs d’elaboració de pa artesanal

Comencem? El pa és, des de fa generacions, un aliment bàsic en la nostra societat i, en un cert punt, un aliment captivador. Farina, aigua, sal i llevat són els quatre ingredients màgics de tota massa de pa, però només la proporció justa de cadascun d’ells ens...

Agricultura ecològica i regenerativa

Tenir un hort propi és molt més que un petit tros de terra on es cultiven aliments, és un espai d’entreteniment, aprenentatge, d’evasió, de confiança, de lentitud i de cura pel medi i per un mateix. Tot és possible amb una mica d’esforç, amb determinació i uns quants...

Curs fes el teu cistell amb vímet

Anar a collir bolets amb un cistell fet per tu sota el braç és una experiència molt satisfactòria i, més, si has estat més de sis hores teixint-lo amb cura i entusiasme. I qui diu bolets, diu flors, patates, ous… Pensa que la cistelleria ha estat una tècnica...
Copy of Curs d’elaboració de pa artesanal

Curs d’elaboració de pa artesanal

Comencem? El pa és, des de fa generacions, un aliment bàsic en la nostra societat i, en un cert punt, un aliment captivador. Farina, aigua, sal i llevat són els quatre ingredients màgics de tota massa de pa, però només la proporció justa de cadascun d’ells ens...