Els valors que ens mouen

Perquè creiem que un altre món és possible.
Amb coherència, esforç, compromís i ganes d’aprendre allò que ens mou a la vida.

Being resilient moves the world

IMPULSEM CONSCIÈNCIA AMBIENTAL, SOCIAL I CULTURAL

 

La trajectòria d’ Esbioesfera neix l’any 2007 i fins a dia d’avui el nostre camí ha estat ser agents de canvi cap a models més orgànics, més justos i més cooperatius.

Hem nascut per generar consciència i ajudar a futures generacions a tenir un món millor.

Som en Jordi Bonet i la Gemma Velasco els fundadors, creadors, gestors i formadors que, juntament amb el talent professional que col·laboren amb nosaltres, duem el motor d’aquest projecte inspirador.

A Esbioesfera s’ha assolit un dels majors reptes com a projecte: incrementar el nombre de persones impulsores de canvis cap a un model més autosuficient i sostenible.

Durant més de 15 anys han passat milers d’alumnes i persones interessades a conèixer el projecte, milers de persones amb ganes d’aprendre a ser autosuficients i valer-se per un mateix.

EL PLANETA ENS NECESSITA JA

 

Ens afrontem a una dècada decisiva en què les habilitats de les persones per superar els canvis es posaran a prova. Els desafiaments poden esdevenir durs i dràstics. El que fa uns anys semblava perdurable avui es transforma i evoluciona de forma sobtada.

El canvi climàtic ens dona senyals constantment. Això ens obliga a canviar, a millorar com a persones amb respecte i afavorint l’entorn. I és que, des de sempre, les persones han tingut el poder per canviar les coses i ara més que mai és el moment d’impulsar-les.

ANEM UN PAS MÉS ENLLÀ: SER RESILIENT PER ESTAR FELIÇ

 

El nostre propòsit com emprenedors és aportar un valor social i ambiental positiu cap a les persones.

I ara volem incrementar aquest valor innovant i buscant noves solucions amb creativitat, fermesa i ètica sense deixar enrere la solidaritat, la sostenibilitat i la justícia social.

I creiem que la resiliència personal i familiar és un factor clau i augmentar-la a través de l’autosuficiència i la sostenibilitat és una estratègia que ens capacita per superar reptes i afrontar la incertesa de la vida.

GENEREM IMPACTE POSITIU AL PLANETA AMB FERMS PROPÒSITS

 

La permacultura, l’economia circular, zero emissions i els mètodes regeneratius, entre d’altres, són valors que s’han d’integrar en les polítiques d’empresa.
Creiem amb la fermesa que els nostres propòsits generen un impacte positiu que la societat necessita.

INSPIRANT UNA FORMA DE FER I DE SER: ESBIOESFERA