Current Status
Not Enrolled
Price
58,00 €
Get Started

Comencem?

El pa és, des de fa generacions, un aliment bàsic en la nostra societat i, en un cert punt, un aliment captivador. Farina, aigua, sal i llevat són els quatre ingredients màgics de tota massa de pa, però només la proporció justa de cadascun d’ells ens condueix al pa tendre, saborós i saludable.

En aquest curs aprèns a cuidar-te perquè t’ajudem a elaborar aquell tipus de pa que necessites amb els ingredients que tu prefereixis.

Perquè fer pa no és una recepta de pastís on barreges les proporcions de la recepta sinó que desenvoluparàs un aliment viu que té un poder transformador: una massa tova i enganxosa que a través de la fermentació i la cocció es convertirà en un aliment meravellós que t’aporta aquest valor nutricional que complementa la teva dieta. A més, l’acte de «fer pa» et permet estar amb tu mateix o a viure aquest moment amb la família.

Descobrirem junts el món dels cereals, anirem molt més allà del blat convencional carregat de gluten. Jugarem amb els grans integrals, amb varietats de blats antics mòlts a la pedra i treballarem a pastar-los i donar-lis la forma que més t’agradi. Ens posarem llaminers i creatius amb els pans dolços, salats i amb ingredients sorprenents. Tot per a poder aconseguir que el teu pa sigui una font d’inspiració en el camí de transformació del teu dia a dia.