Avís legal

El lloc web i el domini esbioesfera.cat corresponen GEMMA VELASCO VIVÓ

GEMMA VELASCO VIVÓ és la responsable del tractament de les dades personals que s’obtenen per mitjà d’aquest lloc web. Podeu consultar més informació visitant la POLÍTICA DE PRIVACITAT que apareix al peu de la pàgina principal.

Identitat: GEMMA VELASCO VIVÓ (també referit com ESBIOESFERA).
Nom del domini: www.esbioesfera.cat
NIF: 44011522X
Domicili: Carrer Lluís Llibre 29, 08440 Cardedeu (Vallès Oriental-Barcelona)
Telèfon: +34627333829
e-mail: hola@esbioesfera.cat

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques, logos i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a GEMMA VELASCO VIVÓ (en endavant ESBIOESFERA) o a tercers que n’han autoritzat el seu ús.
Es prohibeix expressament la reproducció, còpia o alteració de el disseny, configuració original o continguts d’aquest lloc web ja que està protegit pels drets de propietat intel·lectual i industrial.

ESBIOESFERA presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis i activitats. ESBIOESFERA autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a https://www.esbioesfera.cat. ESBIOESFERA es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial.

 RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS

En el cas que el lloc web utilitzi galetes sempre serà amb la finalitat d’intentar millorar l’experiència d’usuari així com la navegació. Veure POLÍTICA DE COOKIES

Tot i que ESBIOESFERA actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti.
ESBIOESFERA es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web.
En el cas que s’hagi d’incloure o citar algun enllaç extern l’empresa no es fa responsable dels continguts d’aquests llocs web ni de les seves polítiques de seguretat a l’ésser llocs aliens a la nostra empresa.