Aromatitza i neteja la teva llar amb productes naturals

NOVETATS 2021_2022:

TALLER 1

AROMATITZA LA TEVA LLAR AMB NATURALITAT

CURS SOTA DEMANDA

En Diumenge de 10:30 a 13:30h

Preu:  25 € + 6 euros en materials que el participant se'n durà a casa (un ambientador i un saquet d'olors). 

En aquest taller aprendrem a l'ús d'alternatives aromatitzants per a la  llar creant un entorn més natural i saludable. Podem ambientar amb elements de la natura, plantes, flors seques, pell de cítrics, pinyes de bosc o trossets de fusta així com la importància del bon ús dels olis essencials.

AQUEST CURS JA L'HAN FET:  9 PERSONES


 

TALLER 2

FES ELS TEUS PRODUCTES DE NETEJA PER A LA LLAR SENSE TÒXICS

CURS SOTA DEMANDA

En Diumenge de 10:30 a 12:30h

Preu:  25€ + 5 euros en materials que el participant se'n durà a casa (un desengreixant de cuina i un netejador de bany). Caldrà que porteu al taller 2 envasos tipus vaporitzadors de 200ml aprox.

La nostra casa és el lloc més important de la vida familiar, fem d'ell un espai lliure de tòxics i intentant al màxim no generar residus. Podem netejar fent ús de productes amb ingredients naturals, econòmics i que no malmeten el mediambient ni la salut personal.

 

Inscriu-te als cursos - Vols regalar aquest curs?

 

AQUEST CURS JA L'HAN FET:   PERSONES


 

Curs a càrrec de: 

Lluïsa Serrano:

Des de que vaig connectar amb el món dels olis essencials, ara fa 6 anys a la mateixa escola Esbioesfera com alumna, no he deixat de meravellar-me per aquest món tant màgic i tan poc reconegut. Recentment m'ha captivat el món de les seves olors i propietats organolèptiques i no he deixat de pensar quin món més interessant a nivelll terapèutic i emocional que tenim al nostre abast.

Amb la i.lusió de donar a conèixer les seves extenses virtuts i utilitats m'he format al Instituto d'aromaterapia E.S.B. de Barcelona per arribar a ser una perfumista a nivell orgànic.

 

Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla