Curs de Cuina Ecovegetariana Sostenible

Com aconseguir que les verdures i els llegums siguin veritablement apetitoses? Com deixar que siguin un simple acompanyament a les protagonistes dels nostres plats? Realitzar una transició dels nostres hàbits de consum a la cuina vegetariana sense morir en l’intent és possible. El secret està en el sabor i la textura.
Aquest curs es basa en l’èxit del nostre restaurant vegetarià, en els seus més de 10 anys de trajectòria i en el seu objectiu principal: una cuina mediterrània, saborosa, sana, sostenible i de temporada en la qual els vegetals, cereals i llegums, amb ajut dels lactis i ous, són capaços de superar a la carn i al peix, o almenys, que ningú els trobi a faltar. Les valoracions del nostre restaurant a les xarxes socials avalen el nostre èxit. Et facilitem aquesta transició cap a una manera de menjar basada principalment en plantes i proteïna vegetal.

DATES, DURADA I FORMAT:

18ed. Dissabte 27 d’ABRIL de 10 a 14h
4 h presencials + seguiment on-line de consolidació
+ el nostre Llibre de Cuina Compromesa i vegetariana
(Novetat Sant Jordi 2024: per a més informació del nostre Llibre a AQUÍ)
Material inclòs: dossier, ingredients 100% km0 i eco, receptes editades en el llibre i seguiment de dubtes post-formació

INTRODUCCIÓ

Des de l’obertura del restaurant ho vàrem tenir ben clar: contribuir a millorar el Planeta a partir de la nostra alimentació i consum diari. Som Slow Food d’origen Els vegetals, els llegums i els cereals, juntament amb aquells productes derivats dels animals, com els ous i els làctics, són un element fonamental en aquesta contribució. Però els nostres orígens i la nostra tradició amb la carn i el peix, no podien quedar de costat. Necessitàvem que els sabors responguessin a aquest demanda del nostre paladar i per això ens esforcem en unes combinacions d’ingredients, textures i aromes perquè ningú noti la diferència. En aquest curs cuinarem junts i aprendrem el més important: com pots dissenyar les millors receptes amb ingredients frescs de temporada i amb aquells que tens al rebost (o a l’hort) o puguis trobar a la teva botiga de confiança. Amb un toc màgic sorprendràs el més escèptic. Per a totes aquelles persones que s’identifiquen en: – Incorporar més vegetals als teus plats familiars. – Disposar de noves idees amb cereals i llegums per a la teva cuina. – Iniciar la transició en la teva manera de menjar i cuidar-te i fer-ho a partir de la creativitat i no pas d’una simple barreja d’ingredients vegetals Aquesta és la formació amb què aconseguiràs aquests propòsits. Tu decideixes fins on vols arribar.

CONTINGUTS

Sessió 1

Cuina de tardor-hivern

Sessió 2

Cuina de primavera-estiu

Consolidació de la formació on-line

La formació en cuina vegetariana continuarà en format on-line amb un seguit de vídeos amb els que consolidaràs el teu aprenentatge, solucionar dubtes i augmentar la teva seguretat. Amb aquests vídeos t’explicarem noves tècniques, ampliarem coneixements i ens divertirem amb el món dels vegetals de forma participativa a través de WhattsApp/Telegram. Aquest seguiment tindrà una duració de 6 setmanes i acabarem amb una sessió en streaming. Desprès tindràs la opció d’unir-te al club “Verdures sense límits”

SI TENS DUBTES I ABANS VOLS CONTACTAR AMB NOSALTRES ENVIA’NS UN MISSATGE A escolaesbioesfera@gmail.com

79,00 

Si no et van be aquestes dates o no hi ha dates programades clica