ELABORACIÓ DE CERVESA ARTESANA
INICIACIÓ A L'ELABORACIÓ DE CERVESA ARTESANA
20a EDICIÓ 2022: Diumenge 13 i 27 de MARÇ, 1r diumenge de 10h a 14h i 2n diumenge de 11 a 13:30h
Aquest curs es troba suspés fins a la primavera que podrem fer-lo a l'exteior, ja que les nostres instal·lacions no poden encabir més de tres persones mantenint distàncies de seguretat pel COVID-19
Preu: 75€ (69€ + 6€ de material), màx. 9 pers. Els participants s'enduran unes 9 cerveses i un tast de cervesa artesana el segon dissabte.
Inscriu-te als cursos - Regala els Cursos
Vols saber la OPINIÓ DELS ALUMNES ABANS DE INSCRIURE'T?
ACCEDEIX AL PROGRAMA D'INICIACIÓ A LA CERVESA ARTESANA
AQUEST CURS JA L'HAN FET: 140 persones
CURS AVANÇAT DE CERVESA ARTESANA I IDENTIFICACIÓ DE SABORS-DEFECTES UNA ÚNICA EDICIÓ A L'ANY!!
5a ed. Dimecres 10 i 17 de febrer de 17h a 21h
Preu: 77€ (65€ + 12€ en concepte de material)
Inscriu-te als cursos - Regala els Cursos
Vols saber la OPINIÓ DELS ALUMNES ABANS DE INSCRIURE'T?
ACCEDEIX AL PROGRAMA COMPLERT
AQUEST CURS JA L'HAN FET: 47 PERSONES
També teniu la opció de formar part del Club Esbioesfera de Cervesers Casolans CECC
Cursos a càrrec de:
INICIACIÓ: Jordi Bonet, apassionat per l’agricultura ecològica, l'elaboració de cervesa i la autosuficiència. Arriba a Cardedeu l'any 2004 procedent de Barcelona i 3 anys més tard funda l'associació cultural Letras Comprometidas, una plataforma de difusió crítica amb la globalització i de defensa dels drets humans i el medi ambient. Dos anys més tard comença a centrar-se en els projectes locals i així l'associació canvia de nom per anomenar-se Cardedeu per un món millor. La seva passió per l'horticultura ecològica l'empeny, juntament amb la seva parella, a treballar horts del poble i així conèixer les tècniques convencionals d'horticultura. Poc més tard, rep formació en horticultura ecològica i passa a ser membre fundador de la cooperativa de consum Cardedeu Autosuficient i subministrador de cistelles ecològiques a la cooperativa de consum. Un any més tard, impulsa la creació de l’escola EsBioesfera i comença a fer cervesa de forma artesanal. Poc temps més tard, crea el restaurant Ecològic i Vegetarià en el mateix entorn on es pot degustar el 6 tipus diferents que cervesa (Clara, Fresca, Franca, Agresta, Càlida i Negra) que produeix ell mateix.
Curs AVANÇAT I SABORS-DEFECTES:
Jordi Llebària i Mateu,
Llicenciat en Ciències Ambientals, inicia el seu camí dins el món cerveser ara fa deu anys. Mogut per la curiositat i les ganes de conèixer nous estils i sabors comença a elaborar cervesa de manera casolana. El que en aquell moment era un hobby l’any 2007 es converteix en la seva professió, any en que comença el seu trajecte com a cerveser artesà a la Companyia Cervesera del Montseny. Durant aquests anys ha pogut treballar al costat de diferents mestres cervesers i ha realitzat diferents cursos. Alhora també ha participat activament organitzant events cervesers, impartint tallers d’elaboració i realitzant degustacions de les cerveses que elabora a la Cervesera del Montseny.