Elaboració de cervesa artesana

 

CURS D'ELABORACIÓ DE CERVESA ARTESANA

18a ed. Dissabte 10 de novembre de 15h a 20h + Dissabte 24 de novembre de 16:30 fins les 19h

Preu: 69 + 6 € de material* (màx. 12 places)

* en concepte de material. Els participants s'enduen a casa 6-9 cerveses elaborades en el curs + un tast de cervesa artesana el segon dissabte.

Inscriu-te als cursos - Regala els Cursos

Vols saber la OPINIÓ DELS ALUMNES ABANS DE INSCRIURE'T?

- No et van bé aquestes dates. Apunta't a la llista per al proper curs

AQUEST CURS JA L'HAN FET: 117 persones

ACCEDEIX AL PROGRAMA D'INICIACIÓ A LA CERVESA ARTESANA

 


   

CURS AVANÇAT DE CERVESA ARTESANA I IDENTIFICACIÓ DE SABORS I DEFECTES

4a ed. Dimecres 16 i 23 de gener de 17h a 21h 

Preu: 65 € + 12 € en concepte de material

Inscriu-te als cursos - Regala els Cursos

Vols saber la OPINIÓ DELS ALUMNES ABANS DE INSCRIURE'T?

- No et van bé aquestes dates. Apunta't a la llista per al proper curs

 

AQUEST CURS JA L'HAN FET: 37 PERSONES

ACCEDEIX AL PROGRAMA COMPLERT AVANÇAT 

ACCEDEIX AL PROGRAMA COMPLERT IDENTIFICACIÓ DE SABORS I DEFECTES


 

També teniu la opció de formar part del Club Esbioesfera de Cervesers Casolans CECC?

AQUÍ PUBLIQUEM ALGUNES DE LES MILLORS RECEPTES DE CERVESA ARTESANA QUE ANEM FENT

 


Cursos a càrrec de:

INICIACIÓ: Jordi Bonet, apassionat per l’agricultura ecològica, l'elaboració de cervesa i la autosuficiència. Arriba a Cardedeu l'any 2004 procedent de Barcelona i 3 anys més tard funda l'associació cultural Letras Comprometidas, una plataforma de difusió crítica amb la globalització i de defensa dels drets humans i el medi ambient. Dos anys més tard comença a centrar-se en els projectes locals i així l'associació canvia de nom per anomenar-se Cardedeu per un món millor. La seva passió per l'horticultura ecològica l'empeny, juntament amb la seva parella, a treballar horts del poble i així conèixer les tècniques convencionals d'horticultura. Poc més tard, rep formació en horticultura ecològica i passa a ser membre fundador de la cooperativa de consum Cardedeu Autosuficient i subministrador de cistelles ecològiques  a la cooperativa de consum. Un any més tard, impulsa la creació de l’escola EsBioesfera i comença a fer cervesa de forma artesanal. Poc temps més tard, crea el restaurant Ecològic i Vegetarià en el mateix entorn on es pot degustar el 6 tipus diferents que cervesa (Clara, Fresca, Franca, Agresta, Càlida i Negra) que produeix ell mateix. 

 

Curs AVANÇAT I SABORS-DEFECTES:

Jordi Llebària i Mateu,

Llicenciat en Ciències Ambientals, inicia el seu camí dins el món cerveser ara fa deu anys. Mogut per la curiositat i les ganes de conèixer nous estils i sabors comença a elaborar cervesa de manera casolana. El que en aquell moment era un hobby l’any 2007 es converteix en la seva professió, any en que comença el seu trajecte com a cerveser artesà a la Companyia Cervesera del Montseny. Durant aquests anys ha pogut treballar al costat de diferents mestres cervesers i ha realitzat diferents cursos. Alhora també ha participat activament organitzant events cervesers, impartint tallers d’elaboració i realitzant degustacions de les cerveses que elabora a la Cervesera del Montseny.

 

 

Imatges dels cursos d'edicions anteriors:

               

 

 

 
 
 
 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla