ELABORACIÓ DE CERVESA ARTESANA 

INICIACIÓ A L'ELABORACIÓ DE CERVESA ARTESANA

20a EDICIÓ 2022: Diumenge 13 i 27 de MARÇ, 1r diumenge de 10h a 14h i 2n diumenge de 11 a 13:30h

Aquest curs es troba suspés fins a la primavera que podrem fer-lo a l'exteior, ja que les nostres instal·lacions no poden encabir més de tres persones mantenint distàncies de seguretat pel COVID-19

Preu: 75€  (69€ + 6 de material), màx. 9 pers. Els participants s'enduran unes 9 cerveses i un tast de cervesa artesana el segon dissabte.

 Inscriu-te als cursos - Regala els Cursos

Vols saber la OPINIÓ DELS ALUMNES ABANS DE INSCRIURE'T?

ACCEDEIX AL PROGRAMA D'INICIACIÓ A LA CERVESA ARTESANA

 

AQUEST CURS JA L'HAN FET: 140 persones


   

CURS AVANÇAT DE CERVESA ARTESANA I IDENTIFICACIÓ DE SABORS-DEFECTES UNA ÚNICA EDICIÓ A L'ANY!!

5a ed. Dimecres 10 i 17 de febrer de 17h a 21h

Preu: 77€ (65€ + 12€ en concepte de material)

Inscriu-te als cursos - Regala els Cursos

Vols saber la OPINIÓ DELS ALUMNES ABANS DE INSCRIURE'T?

ACCEDEIX AL PROGRAMA COMPLERT

 

AQUEST CURS JA L'HAN FET: 47 PERSONES


 

També teniu la opció de formar part del Club Esbioesfera de Cervesers Casolans CECC 

  

 


Cursos a càrrec de:

INICIACIÓ: Jordi Bonet, apassionat per l’agricultura ecològica, l'elaboració de cervesa i la autosuficiència. Arriba a Cardedeu l'any 2004 procedent de Barcelona i 3 anys més tard funda l'associació cultural Letras Comprometidas, una plataforma de difusió crítica amb la globalització i de defensa dels drets humans i el medi ambient. Dos anys més tard comença a centrar-se en els projectes locals i així l'associació canvia de nom per anomenar-se Cardedeu per un món millor. La seva passió per l'horticultura ecològica l'empeny, juntament amb la seva parella, a treballar horts del poble i així conèixer les tècniques convencionals d'horticultura. Poc més tard, rep formació en horticultura ecològica i passa a ser membre fundador de la cooperativa de consum Cardedeu Autosuficient i subministrador de cistelles ecològiques  a la cooperativa de consum. Un any més tard, impulsa la creació de l’escola EsBioesfera i comença a fer cervesa de forma artesanal. Poc temps més tard, crea el restaurant Ecològic i Vegetarià en el mateix entorn on es pot degustar el 6 tipus diferents que cervesa (Clara, Fresca, Franca, Agresta, Càlida i Negra) que produeix ell mateix. 

 

Curs AVANÇAT I SABORS-DEFECTES:

Jordi Llebària i Mateu,

Llicenciat en Ciències Ambientals, inicia el seu camí dins el món cerveser ara fa deu anys. Mogut per la curiositat i les ganes de conèixer nous estils i sabors comença a elaborar cervesa de manera casolana. El que en aquell moment era un hobby l’any 2007 es converteix en la seva professió, any en que comença el seu trajecte com a cerveser artesà a la Companyia Cervesera del Montseny. Durant aquests anys ha pogut treballar al costat de diferents mestres cervesers i ha realitzat diferents cursos. Alhora també ha participat activament organitzant events cervesers, impartint tallers d’elaboració i realitzant degustacions de les cerveses que elabora a la Cervesera del Montseny.

 

Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla