Transforma el teu armari a través del Upcycling

cOSTURITZA LES TEVES PRENDES ABANDONADES EN ACTUALS I VIVES: FES UPCYCLING!

          

Un espai de creació per a reciclar, redissenyar, reutilitzar, renovar...

Es tracta d'un curs teòric i pràctic on farem una revisió dels fonaments de la moda sostenible, "slow fashion" i reciclatge tèxtil. Descobrirem com viure el nostre armari d'una forma cada vegada més ecològica. Desenvoluparem tota la nostra creativitat per aprendre a fer transformacions i arranjaments de roba.

Cal tenir coneixements bàsics de costura. 

Què hi farem? Arreglar, arranjar, transformar, reutilitzar, canviar, crear.... Com? Escurçant, estrenyent, afegint, traient, tallant, apedaçant, eixamplant, polint, provant i vestint!


HORARI SESSIONS:

Divendres setmanals 

tardes de 17:30h a 19:30h, professora Chio Laboro

Preu mensual58 euros, 6/7 participants


Material que cal dur en el taller:

Material a dur al taller: peces de roba que vulguis transformar, un regle, un llapis, didal, tisores, agulles de cap i de cosir, troca de fil d'embastar i altres troques per a cosir la tela.

Inscriu-te als cursos

Vols saber la OPINIÓ DELS ALUMNES ABANS DE INSCRIURE'T?

AQUEST CURS JA L'HAN FET: 163 PERSONES


 

Cursos a càrrec de:

Rocio de @chiolaboro,

Encara que la seva mare li va transmetre els coneixements de la costura, la seva passió es va despertar fa 10 anys estudiant escenografia a l'Institut del Teatre. Des de la màgia de l'espectacle ha anat portant el seu ofici cap a la recerca d'altrenatives sostenibles per la vida, desenvolupament en el seu taller "Chiolaboro" tot de possibilitats del reciclatge i upcycling. Actualment es la creadora i realitzadora de les compreses de tela Baubolove.

Instagram: @chiolaboro i web: baubolove.com

 

Marta Pelegrina,

Ha treballat força anys al darrera dels telons confeccionant i vestint als actors i actrius  dels teatres de Barcelona. Actualment ha fet una pausa a la seva vida per ser mare i ara re-emprent l’ofici del tall i confecció dissenyant i donant vida a les  seves pròpies creacions.

El seu bloc: raconsdecosturak.com

 


El petit article de la professora: 

"La camisa de dormir de la meva mare ara és una brusa fresca i lleugera, la camisa del meu pare s’ha transformat en uns pantalons pel meu fill petit, la faldilla dels anys 80 ara és un pantaló curt, el vestit d’aquell casament ara és una brusa i un bolso…"  Veure vídeo: 

   Què és l'Upcycling?

Procés de convertir peces sense ús, antigues o espatllades en alguna cosa útil i també bonica, millor que l’original, adaptada als nous gustos i temps. Procés que requereix la teva pròpia creativitat, d'impacte 

positiu per al medi ambient i es una manera de reutilitzar un material sense degradar la seva qualitat per a un nou ús.

Tal com diu la nostra professora es "DONAR UN NOU SENTIT A ALLÒ QUE JA NO TENIA SENTIT PER A MI"

             

 

 La professora t'ho explica en aquest capítol

 

      

 

 

 
 

Marta Pelegrina,

Ha treballat força anys al darrera dels telons confeccionant i vestint als actors i actrius  dels teatres de Barcelona. 

Actualment ha fet una pausa a la seva vida per ser mare i ara re-emprent l’ofici del tall i confecció dissenyant i donant vida a les  seves pròpies creacions. El seu bloc: www.raconsdecosturak.com

 
 
 
 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla