Plantes medicinals i olis essencials

 

CURS BÀSIC D'AROMATERÀPIA (primer nivell)

14a edDissabte 17 de NOVEMBRE de 10 a 14h i de 15:30 a 19:30h

Preu 80 €, inclou material i dossier (mínim 5 pers., places limitades a 10) 

Inscriu-te als cursos - Regala els Cursos

- No et van bé aquestes dates. Apunta't a la llista per al proper curs

AQUEST CURS JA L'HAN FET: 58 PERSONES

 

INFORMACIÓ NIVELL BÀSIC

Què són els olis essencials, d’on s’obtenen i com s’obtenen. Què és l’aromateràpia.

En aquest taller d’iniciació a l’aromateràpia obtindreu totes les eines necessàries per introduir els olis essencials en la vida quotidiana. Coneixereu què són els olis essencials de les plantes i com poden millorar el benestar de tota la família, al bany, pel massatge o fregues, per refredats, per fer-vos un perfum, per relaxar-vos o per recuperar energia.
 

Coneixereu que l’aromateràpia és molt més a olorar uns aromes de plantes, perquè aquestes contenen uns principis actius concentrats i potents, que tenen moltes aplicacions, sovint desconegudes. Sabreu com usar-los i com barrejar-los entre ells per a tenir el màxim de benefici.

Veureu la importància d’utilitzar aromateràpia de cultiu ecològic i com distingir adulteracions. Això és imprescindible per la salut.

Tindreu informació sobre els principals olis essencials de primera necessitat i la seva fitxa tècnica: propietats, usos, indicacions i contraindicacions. Experimentareu amb la camamilla, la farigola, el romaní, la lavanda, l’alfàbrega.... i altres. La majoria els trobem a la zona mediterrània.
Aprendreu el seu ús pràctic per fer un ambientador, un antimosquits, un perfum terapèutic, un oli corporal i altres receptes per la família. Serà una eina molt enriquidora per a qui faci també els tallers de cosmètica natural on ampliarà el camp d’aplicació de l’aromateràpia.

Conèixer el món dels olis essencials de les plantes no us deixarà indiferents. Us obrirà les portes a una nova manera d’aprofitar i gaudir dels beneficis d’aquests regals de la natura!!!


 

CURS D'AROMATERÀPIA ENERGÈTICA" (segon nivell) FEBRER-MARÇ 2019!!

2a ed. Dissabte de 10h a 14h i de 15:30h a 19:30h  (8h teòriques) + una segona sessió pràctica de 4h a data a concretar

Preu: 95 euros més 18 euros de material. Mínim 4 alumnes

 

Inscriu-te als cursos - Regala els Cursos

- No et van bé aquestes dates. Apunta't a la llista per al proper curs

 

INFORMACIÓ NIVELL AVANÇAT

No cal haver cursat el primer nivell.

En aquest curs aprendrem que es la aromateràpia energètica i com ens pot ajudar en el nostre benestar i salut. Es tracta d´una formació de 12 hores de durada. 
Coneixerem 21 olis essencials, les seves propietats i aplicacions terapèutiques. Ens posarem en contacte amb un sentit una mica oblidat: l’olfacte.
Durant el curs farem un tastet de tots els olis essencials i reflexionarem sobre com incideixen en nosaltres. També aprendrem una tècnica per testar olis i formular sinèrgies (barreges) personalitzades.
 
CONTINGUT DEL CURS:
 
• Què és la aromateràpia
• Què és un oli essencial
• Què es la aromaterapia energètica
• Propietats dels olis essencials
• Que són els chakras
• Els olis essencials i els chakras.
• Com fer sinergies personalitzades
 
ESTRUCTURA DEL CURS:
 
A la 1a sessió treballarem la part teòrica i farem el tastet dels 21 olis essencials per conèixe ´ls en profunditat.
A la 2a sessió aprendrem a elaborar una sinergia personalitzada.
 

 
Curs a càrrec de:

Noelia Narejo, Aromaterapeuta i artesana de cosmètica natural.

Fa tres anys que em dedico a formar a la gent en temes relacionats amb la cosmètica natural i la aromaterapia. Treballo amb olis essencials des de fa set anys i formen part de la meva vida com l´aigua o el menjar. Estant integrats a la meva vida quotidiana (salut, cosmètica, benestar) i conec els beneficis de la seva utilització, tant per la meva experiència en el seu ús, com en l´elaboració de productes a partir d´olis essencials. Si vols assessorament pots contactar amb mi a través del correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 

 

 
 
 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla