Cosmètica natural i terapèutica

La pell és la part del cos més exposada a l'exterior i té una funció doble: absorbir el que necessita i expulsar allò que ha d'eliminar. La pell ens dóna molta informació sobre les persones. Tot i que és molt important cuidar i tenir una bona salut interior (física i emocional) la podem complementar amb productes que aportin una dosis extra de benefici per a la pell.

La natura ens ofereix una infinitat de possibilitats per augmentar el benestar i la cura de la pell. Al llarg de la història s'ha arribat a tenir molt coneixement. És un repte personal acollir aquest coneixement tradicional, ancestral, que sovint la nostra societat oblida.

En aquests cursos/tallers treballarem amb ceres, olis vegetals, argiles, plantes, macerats, olis essencials i essències florals

 

CLUB JO-JOVE: trobades mensuals d'exalumnes programades trimestralment on entre els participants decidim els productes que volem elaborar. Per a més informació: AQUÍ

 

        

 

TALLERS TARDOR 2018

 

TALLER DE COSMÈTICA NATURAL - NIVELL 1, 15a ed.

crema corporal, crema contorn d'ulls, crema netejadora i altres...

Dissabte 20 de OCTUBRE de 10h a 14h 

Preu: 41 € + 5 euros en materials que el participant se'n durà a casa. 

Conèixerem els ingredients bàsics (olis vegetals, essencials...) que s´utilitzen en cosmètica natural, les seves propietats i aplicacions. Elaborarem cremes facials i corporals de preparació senzilla.

Quins productes elaborarem: la crema corporal "Batida de karité", la crema "contorn d'ulls anti-age". El material que caldrà dur per aquest taller es de un envàs de 80 o 100ml, un de 50ml i un de 30ml. 

Inscriu-te als cursos - Vols regalar aquest curs?

No et van bé aquestes dates. Apunta't a la llista per al proper curs

 

AQUEST CURS JA L'HAN FET: 74 PERSONES


 

TALLER DE COSMÈTICA NATURAL - NIVELL II, 7a ed.

protector labial, crema nutritiva i llet corporal

Dissabte 27 de OCTUBRE de 10 a 14h 

Cal haver cursat el Taller de cosmètica natural - Nivell 1

Preu: 41 € + 4 euros en materials que el participant se'n durà a casa 

Aprofundirem en el coneixement de les matèries primeres per elaborar cosmètics (solubilitzants, espessidors, ceres, conservants...) i elaborarem cremes naturals més complexes. Quins productes elaborarem:· Un protector labial. · Una crema facial nutritiva de pell mixta. · Una crema corporal d’aloe. dur dos envasos, un de 50ml i un de 30ml.

Inscriu-te als cursos - Vols regalar aquest curs?

No et van bé aquestes dates. Apunta't a la llista per al proper curs

 

AQUEST CURS JA L'HAN FET: 33 PERSONES


 

TALLER ESPECIAL I RELAXANT "regala't un SPA a casa", 2ed.

 

Dissabte 24 DE NOVEMBRE de 10:30h a 13:30h 

TALLER ESPECIAL PER A CUIDAR-SE D'UN MATEIX "FES EL TEU SPA PERSONAL AMB BARRES DE MASSATGE, ESPELMES I EXFOLIANTS CORPORALS"

En aquest taller de tres hores de duració farem productes de cosmètica natural saludables, amb ingredients vegetals i destinats al teu benestar. Serà un taller molt pràctic on preparàrem productes per tenir cura de la pell i mimar-se. Farem productes amb finalitats terapèutiques i pel benestar. Aquest seran els productes que preparàrem:

 

  • Espelma BOSC amb cera de soja i olis essencials que es pot fer servir per massatges, corporals o per crear un ambient càlid i aromàtic.

  • Barra de massatge antiinflamatòria.

 

  • Exfoliant corporal de bambú y aloe vera

Preu: 30 € + 12de material, i te'n dus el producte acabat  i personalitzat! Cal dur un tarro de 100ml!


 

TALLER DE SABONS, 8a ed.

Dissabte 23 de FEBRER 2019 de 10:30h a 13:30h

Taller només d'hivern - TALLER INDICAT PER A FER-LO QUAN FA FRED JA QUE LES CONDICIONS DE TEMPERATURA SÓN LES IDÒNIES PER A LA SEVA ELABORACIÓ

Preu: 30 € + 4 euros en materials que el participant se'n durà a casa. mínim 6 participants

En aquest curs aprendràs a elaborar sabons 100% vegetals mitjançant la tècnica del procés en fred. Elaborarem un sabó suau, que neteja i hidrata la pell i que no conté substàncies sintètiques.

Inscriu-te als cursos - Vols regalar aquest curs?

No et van bé aquestes dates. Apunta't a la llista per al proper curs

 

AQUEST CURS JA L'HAN FET: 49 PERSONES


 

TALLER D'ELABORACIÓ DE PRODUCTES CASOLANS PER A LA HIGIENE PERSONAL, 13a ed. (TALLER DE PRIMAVERA) ED. 2019

desodorant, pasta de dents, crema postsolar, antimosquits...

Dissabte de MARÇ de 10:30h a 13:30h

Preu: 30€ + 4 euros en materials que el participant se'n durà a casa. 

Vine a aprendre a preparar els productes d´higiene personal que sovint utilitzem a la nostra vida quotidiana: pasta de dents, desodorant, after-sun, crema labial... L'alumne haurà de dur 3 pots de vidre o plàstic (1 de 100ml i 2 de 50ml) 

Inscriu-te als cursos - Vols regalar aquest curs?

No et van bé aquestes dates. Apunta't a la llista per al proper curs

 

AQUEST CURS JA L'HAN FET: 69 PERSONES


 

 

Cursos a càrrec de: 

Noelia Narejo, Aromaterapeuta i artesana de cosmètica natural.

 

Fa tres anys que em dedico a formar a la gent en temes relacionats amb la cosmètica natural i la aromaterapia. Treballo amb olis essencials des de fa set anys i formen part de la meva vida com l´aigua o el menjar. Estant integrats a la meva vida quotidiana (salut, cosmètica, benestar) i conec els beneficis de la seva utilització, tant per la meva experiència en el seu ús, com en l´elaboració de productes a partir d´olis essencials. Si vols assessorament pots contactar amb mi a través del correu electrònic: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla