Pasta fresca feta a casa

ELABORACIÓ PASTA FRESCA 

12a ed. CURS SOTA DEMANDA

En dissabte de 10:30 a 13:30h

Preu: 32 € + 3 euros de material (tot ecològic). Màx. 10 pers.

Inscriu-te als cursos - T'agradaria regalar aquest curs?

Vols saber la OPINIÓ DELS ALUMNES ABANS DE INSCRIURE'T?

 

AQUEST CURS JA L'HAN FET: 87 PERSONES


 

     

 

El millor: fer-se la pasta fresca a casa. Prèn un xic de temps, és fàcil i l’esforç val la pena. En cap cuina ha de mancar la pasta fresca com no manca mai la pasta seca. I és que, generalment, s’ignora el fet de fer-se-la un mateix. La pasta fresca es pot cuinar el mateix dia, congelar-la o assecar-la com també colorejar-la i aromatitzar-la donant un toc de distinció en els nostres plats.

En l’activitat d’aquest curs elaborarem pasta fresca amb ingredients ecològics i fàcils de trobar, des de farines locals ous codi 0ES i aigua si escau. A part de donar-li forma (tagliatelle, gnocchetti...) també la farcirem fent raviolis i tortellinis al vostre gust. Algunes receptes de salses tradicionals italianes i llestos a dinar!

 

Material que han de dur els participants:

  • 1 davantal
  • 1 corró gran, de fusta millor
  • 1 bol mitjà o mida cereals, de fusta millor
  • 1 ganivet esmolat o tallador de pizza
  • 2 draps de cotó, sense ser tovallola
  • 2/3 carmanyoles planes

 

Curs a càrrec de:

Gemma Velasco,

Un bon company italià de Cardedeu m'ha transmès aquells coneixements més particulars de la cuina de la pasta italiana. Si li sumem això a la meva experiència en l'alimentació conscient, de proximitat, ecològica i justa i el bagatge de forces cursos d'elaboració de pa artesanal, el món de la pasta m'ha despertat els sentits d'altres camps de la cuina mediterrània: textures, gustos i creativitat. Amant de la natura, de l'hort, i de tot allò que un mateix es pugui fer sorgeix el projecte d'Esbioesfera. En sóc la cocreadora i gestora de l'espai. Benvinguts i benvingudes.

 

 
 
 
 
 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla