Restaurant

 

La Verdureria és un nou projecte a l’hort d’Esbioesfera. Situat a la primera parcel·la, entrant des del restaurant a mà dreta. La parcel·la té forma de rellotge imaginari. 

 

L'objectiu de La Verdureria és ser una botigueta de verdures on els mostradors són els bancals elevats, la terra, el sòl. Aquí són els visitants els qui, amb les seves pròpies mans, cullen allò que es volen endur.

El projecte va començar a gestar-se durant el mes de novembre del 2015 i les encarregades, l'Anna i la Paula, han treballat amb molta energia i dedicació per tenir-lo a punt amb la reobertura del restaurant. Pots llegir tots els progressos al BLOG D'ESBIOESFERA.

 

El resultat és un bonic jardí comestible, on tu mateix podràs collir-te les verdures, aprendre de les varietats que cultivem i gauidir de les hortalises més fresques. Aquest és el menú: El resultat és un bonic jardí comestible, on tu mateix podràs collir-te les verdures, aprendre de les varietats que cultivem i gauidir de les hortalises més fresques. Aquest és el menú: 

 

 

 

 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla