Restaurant

 

Per a que puguis posar cara mentres menges hem editat el LLIBRET DEL NOSTRES PRODUCTORS

 

 

El Restaurant de Esbioesfera és un espai obert a tothom qui vulgui passar una estona agradable en un ambient tranquil i acollidor.

Ens agrada dir que som un restaurant "centímetre 0", ja que disposem d'un hort de 1000 metres quadrats d'on obtenim gran part de les verdures que utilitzem a la cuina. Els nostres enciams, tomàquets, remolatxes... recorren tan sols 20 metres des del camp fins al plat.

Tu mateix/a quan vinguis ens veuràs collint allò que poc després et menjaràs. Sí, sí, costa de creure que això sigui possible al bell mig d'un poble gran com Cardedeu. Vine, i comproveu.

No servim cap plat que contingui verdures que no es puguin trobar en el nostre hort. Tot productes de temporada al 100%. Per això, els tomàquets no arriben fins al Juliol, de la mateixa forma que la crema de pèsols desapareix de la carta després de mitjans de juny.

Res de congelats, res d'hivernacles. A les verdures, a l'igual que tu i a mi, els hi agrada el sol. 

I què passa amb tot allò que no es produeix en el nostre hort? la nostra forma de pensar i viure ens porta a confiar en aquelles persones que, amb el seu esforç i proximitat, elaboren productes de qualitat, justos i responsables amb el seu entorn. 

Donem suport a petits productors que, com nosaltres, lluiten en aquest món globalitzat per sobreviure. Podem dir que coneixem en primera persona a tots els nostres subministradors (a excepció de les begudes refrescants carbonatades), que hem anat a veure a la majoria d'ells, sabem com es diuen i gairebé coneixem el nom dels seus fills.

Perqué pensem que la confiança mútua, el treball reconegut i un preu just ha de ser el pilar del projecte. Un pilar que es reforça dia a dia amb la gent que ve a la nostra terrassa.  

 

Altres productors que ens falten per visitar:

 

Fruits secs:

Casa Gispert, a Santa Eulàlia de Ronçana

 

Sucs Ecològics:

Cal Valls, Tarragona

 

Aperitius:

Patates Fritas Torres, elaborades a Dosrius, 5 km de Cardedeu

Casa Amella, olives ecològiques

 

Imatges Maig 2014 de l'hort del Restaurant

                

   

 
 
 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla