j4age component required, but not installed els nostres plats, les nostres cerveses - Esbioesfera

Restaurant

 

ja tenim aquí LA NOVA temporada ECOVEGETARIANA D'ESBIOESFERA

OBRIM EL PROPER  DISSABTE 20 ABRIL!!!!

 

Inaugurem la 7a temporada del restaurant amb plats nous que esperem que us sorprenguin i agradin, així com altres plats tan consolidats i demandats que no som capaços de trobar un relleu digne i a l'alçada.

 

PLATS DE LA Setmana del 20 d'abril fins al 5 de maig

de Primer (a escollir):

- Crema de pèsols floreta refrescant a la menta: Dolcíssims pèsols floreta del Maresme amb ceba tendra potxada, caldo de verdures del nostre i menta de l'hort

- Crema de remolatxa amb avellanes i suc de mandarina (SG, SL, FS): Espectacular de gust, textura i color. Nutritiva i antioxidant. No se li pot demanar res més.

- Calçots escabetxats amb un toc intens de pebre (SG, SL): Novetat 2019, aprofitant els darrers calçots de la temporada, un plat molt a l'estil de la nostra cuina.

- Raviolis de remolatxa farcits de formatge vegà amb trencadís de blat i pastanaga (SG, SL, FS): Novetat 2019, una amanida bonica, refrescant i nutritiva, plena en boca i rica en textures.

 

de Segon (a escollir):

- Patates Kennebeck amb mousse de tomàquet sec i salsa de ceba, santa pau i xiitakes: Novetat 2019, un plat molt saborós, de gustos intensos i contrastos marcats. Espectacular.

- Timbal de polenta amb formatge de cabra, relish de ceba, minillesties i pebrot vermell: Novetat 2019. Suau i amorós al paladar, una delícia per als sentits. 

- Coca de recapte amb farines de Cardedeu i de verdures de temporada dels nostres pagesos: Una coca tan bona que hi ha qui sempre que ve no demana una altra cosa, aquestes primeres setmanes amb moniato, ceba tendra, alls tendres, remolatxa i romaní.

- Mandonguilles compromeses vegetarianes: Per que són compromeses? Varen ser les guanyadores del concurs "recetas comprometidas con el clima", i són tan bones que ens les encarreguen per emportar-se. Servides amb un tomàquet de qualitat, són boníssimes. No fallen.

 

de Postre (a escollir):

- Iogurt natural amb melmelada dels nostres tarongers. SG, L

- Flam de poma vegà SG, SL

- Pastís de pastanaga amb crema de llimona G, O, L o no L

 

PREUS DELS MENÚS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla