Restaurant

 

ja tenim aquí LA NOVA temporada ECOVEGETARIANA D'ESBIOESFERA

El dissabte 27 d'abril varem inaugurar la 7a temporada del restaurant amb nous plats que esperem us sorprenguin i agradin, així com altres plats tan consolidats i demandats que no som capaços de trobar un relleu digne i a l'alçada.

 

DIjous I DIvendres DE juny:

El menú d'entre setmana es composa de tres plats de primer, tres de segon i tres postres, a escollir. Amb la nostra imaginació i creativitat us prepararem uns plats ben saludables i sostenibles.

 

DISSABTES I DIUMENGES DE juny

de Primer (a escollir):

- Crema de pèsols floreta refrescant a la menta: Dolcíssims pèsols floreta del Maresme amb ceba tendra potxada, caldo de verdures del nostre i menta de l'hort

- Crema de carbassa i boniato amb un toc de vi de nous (SG, SL, A): Espectacular de gust, textura i color. Nutritiva i molt interessant. No se li pot demanar res més.

- Calçots escabetxats amb un toc intens de pebre (SG, SL): Novetat 2019, aprofitant els darrers calçots de la temporada, un plat molt a l'estil de la nostra cuina.

- Raviolis de remolatxa farcits de formatge vegà amb trencadís de blat i pastanaga (SG, SL, FS): Novetat 2019, una amanida bonica, refrescant i nutritiva, plena en boca i rica en textures.

Crema de remolatxa, avellanes i suc de mandarina (SG, SL, FS): Una crema de color fascinant, tant com el seu mevavellos, ple d'antioxidants i vitamines.

 

de Segon (a escollir):

- Patates Kennebeck amb mousse de tomàquet sec i salsa de ceba, santa pau i xiitakes: Novetat 2019, un plat molt saborós, de gustos intensos i contrastos marcats. Espectacular.

- Quiche de fulla verda amb carbassa, ceba i xiitakes amb fos de formatge. Un clàssic, una delícia. 

- Coca de recapte amb farines de Cardedeu i de verdures de temporada dels nostres pagesos: Una coca tan bona que hi ha qui sempre que ve no demana una altra cosa, aquestes primeres setmanes amb moniato, ceba tendra, alls tendres, remolatxa i romaní.

- Mandonguilles compromeses vegetarianes: Per que són compromeses? Varen ser les guanyadores del concurs "recetas comprometidas con el clima", i són tan bones que ens les encarreguen per emportar-se. Servides amb un tomàquet de qualitat, són boníssimes. No fallen.

- Timbal de polenta amb formatge de cabra, crema de tomaquet amb fonoll a la mel, relish de ceba i bolets, minillenties i pebrot vermell. Novetat 2019, una opció sense gluten plena de sabor, textures i especialment nutritiva

 

de Postre (a escollir):

- Iogurt natural amb melmelada dels nostres tarongers. SG, L

- Flam de poma amb el seu coulis SG, SL

- Pastís de pastanaga amb crema de llimona G, O, L o no L

- Bombons de remolatxa i cacao amb toc cítric i flor de romaní SG, SL, FS

 

Al·lergògens:   G = Gluten; L = Làctics; FS = Fruits secs; O = Ou; A = Api; S = sèsam

 

 

de Beguda:

- Aigua microfiltrada i en envàs de vidre (inclosa en qualsevol menú)

- Altres begudes: la nostra cervesa artesana, vins ecològics i de proximitat, i altres begudes convencionals.

 

PREUS DELS MENÚS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla