Restaurant

LA NOSTRA CARTA, ELS NOSTRES PREUS I LA NOSTRA MANERA DE FER CUINA ECOVEGETARIANA 

Setembre és el final de l'estiu i, mica en mica, els cultius l'estiu donen pas al cultius de tardor-hivern. Els tomàquets ja no son bons però les alberginies estan excelents. Toca reinventar les receptes  i aprofitar tot els que es pugui. És un mes fantàstic per innovar i gaudir de la cuina més compromesa amb el territori, l'entorn i la societat (bo, net i just).

 

 AQUESTA SETMANA US OFERIM ELS SEGÜENTS PLATS

 

1er a triar entre:

Crema remolatxa amb avellanes i suc de mandarina

Crema de pastanaga a l'aroma d'all

Carpaccio de carbassó amb daus de colors

Carpaccio de préssec amb ceba a la Mòdena i formatge de cabra amb crosta de mel (nits)

Farcellet de carbassa Hokaido amb atmetlles i formatge feta

Crespell d'alberginia amb tzatziki

 

2on La nostra amanida d'enciams amb llavors + complements + a triar entre:

Quiche de verdures amb fos de formatge

Mandonguilles compromeses vegetarianes

Coca de recapte amb verdurestes i olivada

Kibé homenatge a Siria (fets amb carbassa cacahuet i patata kennebek, ametlles i ceba caramelitzada)

Timbal de patata amb farcit de fulla verda, xiitakes i sobrassada de tomàquet sec (nit de dijous a diumenge)

Fideuà amb bolets ben fets (dissabte i diumenge migdia)

Risotto o arròs amb verdures de temporada (dissabte i diumenge migdia)

 

Postre: A triar entre:

Iogurt natural amb melmelada d'espígol o de colors

Flam de poma vegà

Pastís de pastanaga amb crema de llimona o pastís de poma amb ratafia

Sorbet de gerds cultivats a Cardedeu i portats a peu (nits)

 

 

 

I AQUESTS SÓN ELS PLATS QUE ANEM FENT AL LLARG DE LA TEMPORADA 

CREMES FREDES – SOPES - BATUTS

 

Crema de remolatxa amb avellanes de Sta Eulàlia i suc de mandarina de Cal Valls
Crema de pastanaga dolça a l'aroma d'all
Crema de pèsols floreta refrescant a la menta
Crema suau de porro i carabassó amb cibulet
Sopa de ceba de campeny morada amb farigola
All blanc d'ametlla marcona de Lleida amb meló dolç català
Batut de tomàquet pometa amb tot aromàtic d'alfàbrega
Batut revitalitzant de remolatxa, api, poma i un toc de gingebre
Batut de pastanaga, poma, pera i un xic de llimona

 

 

PLAT COMPLERT:

 

AMANIDA DE TEMPORADA + ESPECIALITAT CALENTA + COMPLEMENT

 

 

AMANIDA DE TEMPORADA:
 
A l'hort del restaurant ens cultivem els enciams
perquè siguin gustosos i frescos.
Els guarnirem amb cereals, altres verdures, vinagretes
i fruites per aconseguir una amanida nutritiva i original.
+
 
ESPECIALITAT CALENTA:
 
Podràs escollir-ne una d'entre tres o quatre de totes aquestes
i que estaran en funció de la temporada.
Volem fer una cuina vegetariana ben elaborada, equilibrada i assequible.
 
 
- Quiche de verdures de temporada: Una de les nostres especialitats, elaborada a partir de farines integrals de Gallecs,
les nostres millors verdures i formatge de Can Bordoi.
 
- Cubilet de pastanaga amb salsa de remolatxa i cítrics: Elaborat amb pastanagues ecològiques del nostre hort o de Cal Cerdà,
amb formatge d'ovella de Catalunya, ous ecològics i avellanes de Can Galderic. Novetat 2016.
 
- Mandonguilles compromeses vegetarianes: Recepta guanyadora del premi «Receptes compromeses amb el clima,
febrer 2016, organitzat per ECODES». Pensades per disminuir en tot el possible la petjada ecològica, des dels ingredients fins a
les tècniques de cuinat amb baixa energia. Espectacularment bones. Novetat 2016.
 
- Timbal de patata kennebec i llegum amb cremós de tomàquet i fonoll: Una bona opció per a qui li agrada la bona patata,
acompanyada de llegums en recuperació i una crema deliciosa de tomàquets cor de bou amb fonoll i farigola.
 
 - Pastís de tres colors amb crumble de pipes: Una combinació perfecta entre verdures cohesionades en forma de capes colors,
condimentades amb herbes de l'horti un toc cruixent de fruits secs. Novetat 2016.
 
- Focaccia integral amb verdures de temporada: Una altra de les nostres millors especialitats, elaborada per nosaltres mateixos,
pastada amb farines integrals i llarg repòs, amorosida amb verdures estrictament de temporada i condimentada amb olivada,
pestos diversos o sobrassada vegana. Ideal per als qui tenen força gana.
 
- Llibret d'albergínia amb poma i bolets: Una combinació perfecta per obtenir un plat saborós,
lleuger i ple de textures que no et deixaran indiferent. Novetat 2016.
 
- Cassoleta d'empedrat d'estiu: A dins d'una cassoleta de pa integral feta per nosaltres, repartim una munió de verdures molt estiuenques
amb mongetes de Santa Paui salsa de iogurt. Plat fred ideal per a les nits d'estiu.
 
- Coca de recapte: Sobre una base fina de blat i sègol integral amb oli d'oliva verge extra eco de romaní,
estirem les nostres verdures més gustoses de temporada.
 
- Crep de fajol amb farcits de colors: Una opció 100% vegana i sense gluten. Tres farcits de colors
(taronja fet amb pastanaga o carbassa, verd a base de verdures i boletsi vermell de sobrassada vegana) enrotllats amb una crep cruixent de fajol.
 
- Tatin de verdures aromatitzades: Un plat original de verduretes de l'hort aromatitzades amb romaní, farigola, sàlvia i anís verd
sobre una base cruixent de bons cereals i condimentada amb tres patés. Novetat 2016.
 
- Farcell de pasta fresca integral: Un repte important per la nostra cuina, la pasta fresca elaborada per
nosaltres mateixos, farcida per un cremós d'albergínia i fruïts secs amb pesto de cibulet i julivert. Novetat 2016.
 
- Kibe «homenatge a Síria»: Una especialitat Siriana que elaborem especialment com a homenatge a la valentia
de milers de refugiats que fugen de la guerra. Elaborades amb carbassa, patata i búrgul i acompanyades amb salsa de iogurt i menta. Novetat 2016.
 
- Arròs del Vallès amb verdures i xiitake de proximitat (dissabtes i diumenges per dinar): L'espelta petita és el nostre arròs de la
comarca. Cultivada a Gallecs per en Santi,la coem llargament amb verdures i bons bolets de Bolet Ben Fet per aconseguir la paella amb un xic de brou. Deliciosa.
 
- Fideuada amb porros, bolets i «carai, quin allioli!» (dissabtes i diumenges per dinar): Bons fideus acompanyats de porros, bolets i tot daurat al forn
amb un allioli sense ou i amb mongetes del carai espectaculars.

 

+

 

EL COMPLEMENT:
 
Pensats per ser un bon acompanyant en el plat i preparats amb molt d'entusiasme.
 
- Croquetes de pastanaga o bolets o de fulla verda amb festucs
- Boletes de patata kennebec amb formatge de cabra del Montseny
- Triangles de formatge de cabra amb agredolç casolà
- Entreteniments de pa amb varietat de patés vegetals
- Pebrot verd farcit de truita de patates
- Barqueta amb seitons vegetarians
- Sushi de patata amb escalivada i olivada del Priorat
- Torradetes amb formatge fresc a les herbes mediterrànies
- Llibrets de carbassó farcits de ganxet
- Farcellets de l'hort amb arròs integral de Pals i verduretes

 

 

I ACABEM AMB UN BON POSTRE
(tots fets per nosaltres)
 
PASTISSOS, IOGURT, FLAMS, SORBETS
 
Pastís de pastanaga o carbassa amb nous i espècies
Pastís de poma amb arenós de fruïts secs
Flam de poma vegà
Brownie de xocolata
Copa de Iogurt amb melmelada casolana
Sorbet de gerds cultivats a Cardedeu i portats a peu
Mus de mel i mató amb pols de borrego

 

 
i PER PAIR MILLOR
Tots els menús inclouen una infusió digestiva
 
 
PER ALS MÉS MENUTS, TENIM AQUEST MENÚ ECO
 
UN PRIMER, UN SEGON I POSTRE
 
Crema de verdures del dia
o
Pasta integral d'espelta amb salsa de tomàquet
+
Croquetes del dia
o
Mandonguilles d'espelta i cigró
+
Iogurt/Gelat
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla