Arribar a Esbioesfera és molt fàcil, ja sigui amb tren o amb cotxe. Aquí t'expliquem com fer-ho:

 

EN TREN:

Per arribar en tren tant sols has d'agafar la línia de Rodalies Barcelona-Sant Celoni i baixar-te a la parada Cardedeu. Al sortir de l'estació, et trobaràs a l'Avinguda Rei Enjaume. Creua a l'altra banda de la vorera i afagar el carrer Sant Antoni, que és perpendicular. Aquest mateixa carrer et portarà, despres d'atrevessar una Plaça i passar per davant de l'esglèsia de Cardedeu a crear-te amb el carrer Lluis Llibre. Gira a la dreta i en el nº 29 estem nosaltres.

mapa.1

 

EN COTXE:

- Per la A-7: Si vens per la Autopista, agafa la sortida 12, Cardedeu. Desprès del peatge, et troabràs una gran rotonda. Agafa la quarta sortida, Cardedeu Oest. Segueis tot recte 2,5 Km fins arribar a una altra rotonda molt bonica amb el nom de Cardedeu. Segueix les indicacions que et portaràn cap al poble.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mapa.2

 

mapa.3

En el primer semàfor, col·locat en el carril de l'esquerra per poder girar a l'esquerra. Inmediatament desprès (a uns 15 metres) cal girar a la dreta i passar per un pont de pedra que travessa la riera. Just acabat el pont gira de nou a l'esquerra per poder anar paral·lel a la riera. Seguix recte i aquest mateix carrer et portarà al carrer lluis llibre. Just al principi del carrer tens una gran zona d'aparcament on poder estacionar. Des d'allí a l'escola, situada en le nº 29 tens tant sols 5 minuts caminant.

 

mapa.4

 

- Per la C-17 des de Barcelona:

Si vens per la C-17 des de Barcelona (o pobles del voltant), agafa la sortida on s'indica C-35 "Cardedeu", a la alçada de Parets del Vallès:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     mapa 5                                                                                                                               mapa 6                 
 
Segueix per la B144 fins a Granollers. Es una carretera que fa uns quants girs però finalment arriba a una recta que et conduirà a una gran Rotonda de Granollers (mapa 6). Veuras la indicació "Cardedeu C-251". A partir d'aquí ja es molt fàcil, nomès cal seguir les indicacions. Arribaràs en el punt del mapa 3 i 4 anteriors.
 
On aparcar a Cardedeu
L'escola està situada en el centre de Cardedeu i alguns carrers són Zona Vermella, o sigui, només es pot estacionar 1:30 hores. Aquí t'indiquem on pots deixar el cotxe tot el temps que vulguis.
 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla