FORMACIÓ L'ESSÈNCIA DE L'ÉSSER AMB JUDIT FELICES.

PROPERA EDICIÓ 2022:

7a ed. Un diumenge al mes a partir de GENER i sessions personalitzades... Finalitza JULIOL'22

Xerrada presentació Dijous 11 de NOVEMBRE a les 19:30hENTREVISTES i RESERVES TLF.: 609861636

 

 

 

 

 

 

 

 

 

introducció

L'Essència de l'Ésser és la font de la nostra pròpia creació. Prendre consciència de la nostra essència-ésser ens permet reconèixer  la nostra funció aquí i ara. Aprendre de nosaltres és descobrir la nostra autenticitat, a estimar-nos i respectar-nos, a ser resilients, assertius i a saber fluir davant de la vida.

En aquesta formació aprendrem a ser conscients de les circumstàncies d'un mateix i de les eines que tenim al nostre abast. L'objectiu és arribar a reconeixes a si mateix per tal d'identificar i comprendre el lloc que s'ocupa en la vida i en el col·lectiu social que l'envolta. Això permet reconèixer les persones de l'entorn, a tractar-les usant els mateixos valors i ampliant-los per seguir avançant.

OBJECTIUS DEL CURS:

en quina ÀMBITS actuem:

EL PERSONAL - EL PROFESSIONAL EL SOCIAL

EL PERSONAL: L'EMPODERAMENT I L'AUTOGESTIÓ

Les emocions: és l'energia que fa que tinguem acció alhora que l'alliberem. Una emociócongelada o bloquejada ens limita.

Els pensaments: moltes de les emocions estan generades per pensaments, visions o situacions viscudes. D'aquí que ser-ne conscients ens permet fer un ús com una gran eina al nostre abast i entendre a focalitzar-la.

El cos i la percepció corpòria: el cos parla, aprenem a tenir consciència del nostre cos, a escoltar-lo, sentir-lo i nodrir-lo.

Des de quin camp actuo, penso i sento?: des del camp sistèmic familiar (pare, mare, germans, tiets...) repetint patrons, pensaments, sentiments...des del camp sistèmic laboral i/o del social actuant en funció dels esdeveniments del meu entorn? des del meu camp propi?

EL PROFESSIONAL CANVIS LABORALS

Canvis de professió - Consolidació laboral - Nous projectes - Bona salut financera...

EL SOCIAL

Ser conscient de la relació de simbiosi entre el que jo puc aportar en el col·lectiu i el que el col·lectiu em pot aportar de nou a mi.

 

DURACIÓ DEL CURS: 6-7 mesos dividits en 2 blocs, un 1r bloc mensual-grupal i un 2n bloc individual i personalitzat. 

Si vols més informació: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. (Judit Felices), Tel.: 609861636


EN EL CICLE D'APRENENTAGE "L'ESSÈNCIA DE L'ÉSSER" LES PLACES SON REDUIDES PER PODER OFERIR UN SERVEI MÉS PERSONALITZAT I DE QUALITAT


Curs a càrrec de:

Judit Felices: He dedicat els darrers 12 anys, com a Terapeuta Consultora Bionergètica, treballant les transformacions i canvis d’energia a través de les emocions i mapes mentals alliberant aquests sentiments i reciclant-los en nous usos evolucionats. Enfocada en tres línees de treball principals: Consultes privades, Treballs grupals i formacions, Assessorament a centres-entitats, empreses i autònoms en línies de treball. Mantinc encesa la flama de la creativitat, projectant nous projectes, dinàmiques grupals, assessorant a les empreses a l’hora d’implementar noves línies, etc. I ara una nova etapa a Esbioesfera com a formadora de l'autoconeixement i de canvi personal.


 

 
 
 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla