Curs en APRENENTAGE BIOGRÀFIC, per Lourdes Callen.
CURS ANUAL DE 9 TALLERS/SESSIONS DE 8H/DIÀRIES: (VEURE PROGRAMA I CALENDARI MÉS AVALL)

 

En aquestS TALLERS de TREBALL BIOGRÀFIC explorarem les fases de la vida, els seus potencials i qualitats de cadascuna d'elles.

L'experiència en aquests anys de formació ens mostra que el compartir i aprendre sobre els nostres primers anys de vida i el trajecte posterior no solament es mirar enrere sino que també de moure'ns cap endavant.

Aquest treball ajuda a enfortir el sentit d'identitat i de connexió amb nosaltres mateixos generant nous impulsos per al futur. Ens situarem en les nostres experiències, esdeveniments i desafiaments on aprendrem a donar-li significat i a descobrir l'orientació i sentit del nostre camí. 


OBJECTIU DEL TREBALL BIOGRÀFIC:

L'objectiu és crear un espai individual per a reflexionar i preguntar-se a un mateix de la vida i tractarem els temes clau de la saviesa biogràfica. Durant el treball d'aprenentage practicarem les eines útils per fer front al món actual des de la vessant individual com de la vessant col·lectiva amb trobades i amb molta comunicació sempre des del acompanyament.


 

CALENDARI: DATES A CONCRETAR!!

TTR1: 3 sessions (una al mes) 

TTR2: 3 sessions (una al mes)

TTR3: 3 sessions (una al mes)

PREU TRIMESTRAL (3 SESSIONS):  390 euros/trimestre


Comentaris dels participants en cursos anteriors a Londres i Barcelona. 
"El procés biogràfic és aprendre a deixar que la vida et parli. És mirar-la amb altres ulls, és descobrir un ordre en les coses, sentir-te única. També és el fer les paus i observar serenament" M.

“M'ha ajudat ha obrir “portes i finestres” a un univers del tot inesperat que es revela essencialment fascinant…” L.
 
“Aquest curs ajuda a trobar-se amb un mateix, a veure's sense prejudicis. M'ha servit per comprendre millor, tenir confiança en la meva mateixa, i demostrar-me que el treball interior m'aporta molta llum, pau i enteniment...”R.
Llegir més experiències en: http://www.atimeforchildhood.com/Espanol/testimonios.php

 

 

 

LOURDES CALLEN: es mestre infantil i especialista Waldorf. També és terapèuta des del Counselling Biogràfic oferint tallers i trobades individuals i recolzament en el diàleg en la parella.

Per a més informació no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres a:

mail: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. 

facebook: un tiempo para la infancia

Tel.: 644973931 (Lourdes Callen)

 

Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla