Iniciació a la permacultura

METODOLOGIA I EINES EN PERMACULTURA

17a ed. ÚNICA EDICIO 2022

Diumenge 15 de MAIG de 10 a 14h i de 15:30 a 19:30h (dates a concretar)

Preu: 60 €, classes pràctiques a l'hort permacultural dels professors.

Inscriu-te als cursos - Regala els Cursos   

AQUEST CURS JA L'HAN FET: 121 PERSONES


 

INTRODUCCIÓ A LA PERMACULTURA- CURS DE METODOLOGIA I EINES 

Imaginem una concepció més sostenible del nostre hort, de la nostra casa,  del nostre poble, de la nostra manera de viure. Construir un entorn humà més sa i respectuós és possible 

si... treballem amb la natura, i no contra ella; si... observem i reflexionem, en lloc d'intervenir amb grans esforços; si... considerem els sistemes amb totes les seves funcions i evolucions naturals, si...  reconeixemen la fortalesa de la diversitat.

Es tracta, doncs, de dissenyar espais i sistemes sostenibles

Durant aquest curs d'introducció, anirem descobrint la Permacultura i la filosofia darrera seu, sobretot amb un enfocament hortícola. Coneixerem, per exemple, els bancals permanents, els boscos comestibles, el cultiu sense remogut de la terra, les espirals d'aromàtiques, etc.

Mirarem com, en la pràctica, es poden aplicar els seus principis i tècniques al nostre propi entorn, i les pautes fonamentals per fer un bon disseny permacultural.
 

 PROGRAMA

 

 

 

     

 

 

 


 
Curs a càrrec de:

La Gisela i en Mark van crear el projecte permacultural Phoenicurus a Cardedeu l'any 2009.

Hi conreen hortalisses amb tècniques d'Agricultura Natural - basades en la mínima intervenció i el no remogut de la terra. Igualment, estan desenvolupant un verger ("bosc comestible"), un sistema agrícola més perenne, divers i resilient.

Durant tres anys han estat els productors d'hortalisses de temporada per a la cooperativa “Cardedeu Autosuficient”. Tots dos són Dissenyadors de Permacultura titulats, tenen amplis coneixements d'Agricultura Natural, i experiència internacional a traves de voluntariat i participació en projectes europeus. També formen part de Llavors Orientals i de Permacultura Barcelona.

 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla