CURSOS DE SALUT I BENESTAR 2019-2020

 

REMEIS NATURALS AMB PLANTES MEDICINALS

MONOGRÀFICS SEGONS CADA ESTACIÓ DE L'ANY: PRIMAVERA, ESTIU, TARDOR I HIVERN

Cada estació de l'any té unes característiques pròpies que fan que el nostre cos, en especial determinats òrgans, es vegin afectats d'una manera o altre. Veurem des d'una perspectiva amplia i holística quins tractaments naturals son els més adients per a cadascu de nosaltres i de les nostres malalties. VEURE PROGRAMACIÓ.

 

 

PLANTES MEDICINALS I OLIS ESSENCIALS

CURS BÀSIC D'AROMATERÀPIA  I CURS AVANÇAT D'AROMATERÀPIA ENERGÈTICA I PSICO-EMOCIONAL

Què són els olis essencials, d’on s’obtenen i com s’obtenen. Què es l’aromateràpia. L’aromateràpia de cultiu ecològic. Com distingir adulteracions. La importància de la qualitat del producte biològic per a tenir una màxima acció terapèutica sense toxicitats. Curs de 3 dies per aprendre les nocions bàsiques i anar una mica més enllà en l'art de cuidar-se a través dels remeis de la pròpia natura. VEURE PROGRAMACIÓ

 

COSMÈTICA NATURAL I TERAPÈUTICA

TALLERS DE SABÓ, DE PRODUCTES D'HIGIENE PERSONAL, D'UNGÜENTS, OLIS I DE CREMES CORPORALS

La pell és la part del cos més exposada a l'exterior i té una funció doble: absorvir el que necessita i expulsar allò que ha d'eliminar. La pell ens dóna molta informació sobre les persones. Tot i que és molt important cuidar i tenir una bona salut interor (física i emocional) la podem complementar amb productes que aportin una dosis extra de benefici per a la pell. Curs dividit en diversos mòduls. VEURE PROGRAMACIÓ.

Apunta't a les nostres trobades mensuals: Club de cosmètica natural JO- JOVE

 

Fes el teu perfum corporal i aromatitza la teva llar

TALLER PER A FER-SE UN PERFUM CORPORAL I UNA FRAGÀNCIA PER A LA LLAR

En aquest taller aprendrem l'interessant món de les olors i de com poden convertir-se en fragàncies idònies per al nostre cos i per a la nostra llar. Les percepcions olfàctives diuen molt de nosaltres si a més sabem com remarcar amb un perfum les nostres virtuts i com "perfumar" els espais de casa nostra per convertir-los en tranquils i relaxants aixó que millorarem en el nostre dia a dia.   VEURE PROGRAMACIÓ.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Escola d'Autosuficiència & Ecorestaurant - Carrer Lluis llibre 29, de Cardedeu, Catalunya - tel: 627333829
Joomla templates by a4joomla